AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay hilal görmek

Kahve falında ay hilal görmek

Kahve falında ay hilal görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, para ve makam sahibi olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında ay hilal gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ay ve hilal görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında ay hilal görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında üç hilal görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulur.

Kahve falında ters hilal görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hilal çizmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında hilal yıldız görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir