AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolunay tutulması görmek

Kahve falında dolunay tutulması görmek

Kahve falında dolunay tutulması görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolunay tutulması gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında dolunay tutulması görmek onun istediği yoldan gideceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı dolunay görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunay görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift dolunay görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece dolunay görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir