AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu sigara paketi görmek

Kahve falında dolu sigara paketi görmek

Kahve falında dolu sigara paketi görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında dolu sigara paketi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında paketle sigara görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Kahve falında boş sigara paketi görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinden sigara paketi almak saygınlık kazanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi toplamak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hedeflerine yaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir