AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu posta kutusu görmek

Kahve falında dolu posta kutusu görmek

Kahve falında dolu posta kutusu görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında dolu posta kutusu gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek kazancının çok düşeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında posta güvercini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında postacı görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında posta geldiğini görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında posta pulu görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında posta arabası görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında postacıdan mektup almak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında postacı olmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir