AnaSayfa / Genel / Kahve falında posta güvercini görmek

Kahve falında posta güvercini görmek

Kahve falında posta güvercini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına inanılır.

Kahve falında posta güvercini gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında posta güvercini görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bunalacağına rivayet eder.

Kahve falında posta geldiğini görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında posta pulu görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında posta arabası görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında postacı olmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında postacıdan mektup almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında postacı görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir