AnaSayfa / Genel / Kahve falında posta arabası görmek

Kahve falında posta arabası görmek

Kahve falında posta arabası görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında posta arabası gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Kahve falında posta arabası görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında postacı olmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek mutlu olacağınıza, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında posta güvercini görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında postacı görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında posta pulu görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında postacıdan mektup almak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında posta geldiğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir