AnaSayfa / Genel / Kahve falında posta geldiğini görmek

Kahve falında posta geldiğini görmek

Kahve falında posta geldiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet etmektedir.

Kahve falında posta geldiğini gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında posta geldiğini görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında posta arabası görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında postacı olmak büyük kazançlar sağlayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında posta pulu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında postacı görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında postacıdan mektup almak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında posta güvercini görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir