AnaSayfa / Genel / Kahve falında postacı olmak

Kahve falında postacı olmak

Kahve falında postacı olmak işveren koltuğunda oturacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, evlerindeki huzurun artacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında postacı olmak gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında postacıdan mektup almak maddi durumun düzeleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında postacı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında posta arabası görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet eder.

Kahve falında posta pulu görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında postacı olmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında posta geldiğini görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında posta güvercini görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir