AnaSayfa / Genel / Kahve falında posta pulu görmek

Kahve falında posta pulu görmek

Kahve falında posta pulu görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında posta pulu gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Kahve falında posta pulu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında posta geldiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında postacıdan mektup almak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Kahve falında posta güvercini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında posta arabası görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında postacı olmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek yaşanan yokluğun biteceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında postacı görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir