AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu masa görmek

Kahve falında dolu masa görmek

Kahve falında dolu masa görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında dolu masa gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Kahve falında dolu masa görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yemek dolu masa görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, imkân sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeklerle dolu masa görmek mesleğinde atılım yapacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü sermek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında balkonda masa görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir