AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek dolu masa görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Kahve falında dolu masa görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında yemeklerle dolu masa görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bol yiyecek görmek rakiplerin geride bırakılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir