AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dolu masa görmek

Kahve falında yemek dolu masa görmek

Kahve falında yemek dolu masa görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, işlere nazar değeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu masa gördüyseniz:

  • Bazı konuların aslını öğrenmek zor olabilir.

Kahve falında yemek dolu masa görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeklerle dolu masa görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek büyük atılımlar yapılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu masa görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir