AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda masa görmek

Kahve falında balkonda masa görmek

Kahve falında balkonda masa görmek zorlanacağına, iş sahibi olacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda masa gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Kahve falında balkonda masa görmek doğru karar veremeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında antika masa görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kazancının artacağına, yorulmaktadır.

Kahve falında renkli masa görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masası görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında masa dolusu yemek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yemek masasını toplamak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masayı temizlemek işe gösterilen ilginin artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet masası görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir