AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekle dolu masa görmek

Kahve falında yemekle dolu masa görmek

Kahve falında yemekle dolu masa görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekle dolu masa gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.

Kahve falında yemek dolu masa görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yemeklerle dolu masa görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dolu masa görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yemek masasına oturmak maddi durumun düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek masasını toplamak kendi işine kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir