AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda salça görmek

Kahve falında kavanozda salça görmek

Kahve falında kavanozda salça görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda salça gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında kavanozda salça görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında salça kavanozu görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salçalı makarna yemek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk salça görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında salça satmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yüze salça sürmek maddi zarara gireceğine, daha çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu salça görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir