AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kavanoz görmek

Kahve falında boş kavanoz görmek

Kahve falında boş kavanoz görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş kavanoz gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında boş kavanoz görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz kırılması görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz kırılması görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kavanozda çay görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda su görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında cam kavanoz görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir