AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara böreği sardığını görmek

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, ortalığın karışacağına, neşesini kaçıracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında sigara böreği sardığını gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek sarmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara sarmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında sigara sardığını görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara böreği kızartmak evlerindeki huzurun artacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara böreği görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ün salacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir