AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak sarmak

Kahve falında yaprak sarmak

Kahve falında yaprak sarmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında yaprak sarmak gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında asma yaprağı sarmak eşit davranılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında asma yaprak sarmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yaprak sarması sarmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yaprak sarmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa havlu sarmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün sarmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, günah ve suç işleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir