AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazı sarmak

Kahve falında pazı sarmak

Kahve falında pazı sarmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazı sarmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında pazı sarmak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pazı görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında pazı yemek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazı dikmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazı yemeği görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur pazısı görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında pazı yaprağı görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazı pişirmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir