AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak kesmek

Kahve falında kabak kesmek

Kahve falında kabak kesmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kabak kesmek gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kabak kesmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında asma kabağı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kabak görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak reçeli görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze kabak görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kabak görmek üzüntülerinin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında kızartmalık kabak görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir