AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak almak

Kahve falında kabak almak

Kahve falında kabak almak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi zararın büyük olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kişinin her türlü zenginliğine delalet eder.

Kahve falında kabak almak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kabak tatlısı görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak taşımak onunla bir ömür mutlu olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında dalında kabak görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çerkez kabağı görmek çevre değiştireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızartılmış kabak görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalettir.

Kahve falında kabak soyduğunu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sabrını zorlayacağına işarettir.

Kahve falında kabak dikmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak yemeği yapmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir