AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaptan et çıkarmak

Kahve falında dolaptan et çıkarmak

Kahve falında dolaptan et çıkarmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, asil kimselerden çıkacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dolap dolusu et görmek fal sahibinin muradına ereceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında dolaba et koymak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta et görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında dolaptan et çalmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir