AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta çiğ et görmek

Kahve falında dolapta çiğ et görmek

Kahve falında dolapta çiğ et görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında dolapta çiğ et gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında dolaptan et çalmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba et koymak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu et görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında dolapta et görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, diplomalarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir