AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba et koymak

Kahve falında dolaba et koymak

Kahve falında dolaba et koymak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi gücünün azalacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, ekmeğinin de artacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, onlarla arasının açılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolaba et koymak gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında dolaba et koymak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında dolaba yumurta koymak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolaba balık koymak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba su koymak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dolap dolusu et görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir