AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap dolusu et görmek

Kahve falında dolap dolusu et görmek

Kahve falında dolap dolusu et görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, doğruluğu bulacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu et gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında dolap dolusu et görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında dolap dolusu elbise görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, talihin yüzlerine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap dolusu ekmek görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu eşya görmek başarılarının azalacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir dolap dolusu kıyafet görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolaptan et çalmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir