AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta tavuk eti görmek

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek rakiplerini alt edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta tavuk eti gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Kahve falında dolapta tavuk görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolaptan et çalmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Kahve falında dolaba et koymak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap dolusu et görmek verimin kaçacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta et görmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir