AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba çiğ et koymak

Kahve falında dolaba çiğ et koymak

Kahve falında dolaba çiğ et koymak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dolaba et koymak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba balık koymak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba yumurta koymak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dolaba su koymak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir