AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta et görmek

Kahve falında dolapta et görmek

Kahve falında dolapta et görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dolapta et gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolapta çiğ et görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaptan et çalmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında dolaptan et çıkarmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolaba et koymak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta et görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında dolap dolusu et görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir