AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolapta tavuk görmek

Kahve falında dolapta tavuk görmek

Kahve falında dolapta tavuk görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta tavuk gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dolapta tavuk eti görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dolapta tavuk görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolap dolusu et görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap yıkıldığını görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında dolabını toplamak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında dolaba balık koymak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, afiyete ereceğine inanılır.

Kahve falında erzak dolabı görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir