AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sütü tatmak

Kahve falında anne sütü tatmak

Kahve falında anne sütü tatmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne sütü tatmak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında anne sütü tatmak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tuz tatmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Kahve falında bal tatmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında acı biber tatmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında yemek tatmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında peynir tatmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan tatmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi tatmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir