AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan tatmak

Kahve falında kan tatmak

Kahve falında kan tatmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, eksiği kendinde bulacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kan tatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında kan tatmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yemek tatmak sevindirici haberler alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü tatmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peynir tatmak başarı ve zafer kazanacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında şarap tatmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi tatmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz tatmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bal tatmak iyi geçim halinde kalacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir