AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz tatmak

Kahve falında tuz tatmak

Kahve falında tuz tatmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok dikkat çekeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz tatmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tuz tatmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı tatmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, tabiri caizse can bulacağına işaret eder.

Kahve falında içki tatmak dertlerin bir anda sona ereceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber tatmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bal tatmak zor bir döneme gireceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yemek tatmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların tek kalemde silineceğine delalettir.

Kahve falında anne sütü tatmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir tatmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir