AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi tatmak

Kahve falında ekşi tatmak

Kahve falında ekşi tatmak ihanet göreceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında ekşi tatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Kahve falında ekşi tatmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kan tatmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek tatmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bal tatmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acı biber tatmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı tatmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında ölümü tatmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, duaların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında şarap tatmak işsizin iş bulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir