AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı biber tatmak

Kahve falında acı biber tatmak

Kahve falında acı biber tatmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, başarının garantileneceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acı biber tatmak gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Kahve falında acı biber tatmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, can bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölümü tatmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, hak yolundan ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi tatmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap tatmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir tatmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan tatmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı tatmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne sütü tatmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir