AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal tatmak

Kahve falında bal tatmak

Kahve falında bal tatmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bal tatmak gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında bal tatmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne sütü tatmak rahat erileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir tatmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında ekşi tatmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki tatmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tuz tatmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında acı biber tatmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek tatmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir