AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir tatmak

Kahve falında peynir tatmak

Kahve falında peynir tatmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında peynir tatmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Kahve falında peynir tatmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ekşi tatmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki tatmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölümü tatmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tuz tatmak imkânların günden güne azalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap tatmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan tatmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yemek tatmak günlerini bunun için harcayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir