AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe dolanmak

Kahve falında ipe dolanmak

Kahve falında ipe dolanmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe dolanmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında ipe dolandığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe dolanmak neşe ve sevinç içinde olacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, karın artacağına işaret eder.

Kahve falında iplere dolanmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolandırıldığını görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir