AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağa dolanmak

Kahve falında ağa dolanmak

Kahve falında ağa dolanmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağa dolanmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında ağa dolanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını ağarmış olarak görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ali ağaoğluunu görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını ağarmış görmek zararının büyük olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağa takılmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağarmış saç görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet eder.

Kahve falında denizde ağa takılmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını ağarmış görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kötü bir habere veya tehlikeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir