AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplere dolanmak

Kahve falında iplere dolanmak

Kahve falında iplere dolanmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, belalardan korunacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında iplere dolanmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında boynuna ip dolanmak şaşkın olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe dolandığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ipe dolanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iplere dolanmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret eder.

Kahve falında birinin dolandırıldığını görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıhhat kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dolandığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir