AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba saklanmak

Kahve falında dolaba saklanmak

Kahve falında dolaba saklanmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, üzerinde kafa yoracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dolaba saklanmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında dolapta saklanmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında dolaba saklanmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında dolabın içine saklanmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda saklanmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir