AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dolabına saklanmak

Kahve falında elbise dolabına saklanmak

Kahve falında elbise dolabına saklanmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hasretliğin biteceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta saklanmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba saklanmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalettir.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolabın içine saklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına inanılır.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında elbise dolabı almak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir