AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolabın içine saklanmak

Kahve falında dolabın içine saklanmak

Kahve falında dolabın içine saklanmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sorunların son bulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dolabın içine saklanmak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında dolabın içine saklanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolapta saklanmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında dolaba saklanmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak zengin olunacağına, bundan hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinden saklanmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir