AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba saklandığını görmek

Kahve falında dolaba saklandığını görmek

Kahve falında dolaba saklandığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dolaba saklandığını gördüyseniz:

  • Çevreden gelen tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Kahve falında dolaba saklanmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolabın içine saklanmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak kötü halin son bulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta saklanmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında suda saklanmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında samana saklanmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir