AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap arkasına saklanmak

Kahve falında dolap arkasına saklanmak

Kahve falında dolap arkasına saklanmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dolabın içine saklanmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında dolapta saklanmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında dolaba saklanmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak paraya ve mala kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir