AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda saklanmak

Kahve falında ahırda saklanmak

Kahve falında ahırda saklanmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahırda saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ahıra saklanmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda saklanmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahırı süpürmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ahır yapmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırın yıkıldığını görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahırda buzağı görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında boş ahır görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir