AnaSayfa / Genel / Kahve falında samana saklanmak

Kahve falında samana saklanmak

Kahve falında samana saklanmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samana saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında samanlıkta saklanmak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında samana saklanmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında samanyolunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday saman görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak saman görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saman satmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saman yandığını görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kişisel problemlerini çözeceğine inanılır.

Kahve falında ahırda saman görmek atılım yapacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir