AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda saklanmak

Kahve falında suda saklanmak

Kahve falında suda saklanmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında suda saklanmak gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Kahve falında suda saklanmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çalışmaların beğeni almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalettir.

Kahve falında bir eve saklanmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahıra saklanmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saklanmak kaçmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında banyoya saklanmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanlardan saklanmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Kahve falında ahırda saklanmak talihinin artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir