AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba su koymak

Kahve falında dolaba su koymak

Kahve falında dolaba su koymak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, boş yere korku duyulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba su koymak gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında dolaba su koymak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaba yumurta koymak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında dolaba balık koymak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında dolaba et koymak zarar gören insanlara yardım edeceğine, evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında dolaptan su içmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolapta su görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir