AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba balık koymak

Kahve falında dolaba balık koymak

Kahve falında dolaba balık koymak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dolaba balık koymak gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Kahve falında dolaba balık koymak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı dolaba koymak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolaba yumurta koymak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolaba et koymak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında dolaba su koymak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dolapta balık görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir