AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları akvaryuma koymak

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryuma balık koymak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında balığı akvaryuma koymak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında akvaryumdaki balığın öldüğünü görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda turuncu balık görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında balık akvaryumu görmek rahat ve huzurlu olunacağına, huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda balık yavrusu görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akvaryumda balık beslemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir